Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zondag 23 juni 2024

Een workshop clusters maken.

Hallo bloglezers.


Heb jij ook al die over gebleven kleine restjes papier, gemaakte stempelafdrukken, labeltjes e.d. bewaard?

Dan bof je. Want deze materialen zijn erg geschikt om clusters mee te maken.
Het is zo leuk om met deze kleine projectjes bezig te zijn. Deze clusters kun je gebruiken om aan een cadeautje te hangen. Of je kunt ze gebruiken bij het kaarten maken, in je art journal gebruiken, gebruiken bij het maken van ATC's enz.


Zaterdag 14 september ben ik bij Noor en Zo in Waspik om jullie te laten ontdekken dat het maken van clusters zo heerlijk is om te doen.
Mocht je zin hebben in deze gezellige dag, met wat lekkers bij de koffie en thee en lekkere lunch, hier op de site van Noor en Zo kun je meer informatie vinden.



Wie weet ontmoeten we elkaar dan eens.

Groeten Hanny.

Geen opmerkingen: