Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




woensdag 11 mei 2022

Voor de creaLievelingen.

Hallo creaLievelingen. 

Mijn creativiteit heeft altijd al een rol in mijn leven gespeeld, maar ik had nooit verwacht dat het zo'n belangrijk deel van mijn leven zou worden zoals dit nu is. Het is een uitlaatklep voor mij, een deel van mij geworden in mijn denken. Ik stop er tijd en energie in om anderen hierbij ook te inspireren. Ik wil hen laten ontdekken hoe fijn het is om creatief bezig te zijn en even de wereld om je heen te kunnen vergeten. Daarom maak ik ook steeds blogberichten met uitleg en ga ik weer workshops geven bij Noor en Zo in Waspik. De workshop van aanstaande zaterdag zit vol. Op zaterdag 11 juni geef ik samen met Karin van der Stokker een workshop mixed media technieken. Bij Karin maak je een album, bij mij ga je werken met watercolor verf en andere mixed media materialen, o.a. producten van Dutch Doobadoo. De uitleg hiervan kun je in je album plakken zodat dit een naslagwerk wordt. Voor deze workshop zijn nog plaatsen beschikbaar. Hier kun je meer informatie vinden. Op de foto een impressie van waar je bij mij tijdens deze workshop, mee aan de gang gaat.


Wie weet ontmoeten we elkaar op deze manier een keer.
Groeten Hanny.


Geen opmerkingen: