Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 6 februari 2023

Superpower.

 Hallo bloglezers.

In mijn vorige blogbericht meldde ik al dat ik meer in dezelfde kleurtinten wilde gaan maken.
Ook voor de pagina op onderstaande foto heb ik voor de achtergrond de Izink Dye Spray honey gebruikt.


De foto's in dit blogbericht zijn genomen voordat ik de pagina onder een stapel boeken heb gelegd om iets platter te worden. In werkelijkheid staan de stempelafdrukken recht op de pagina, maar doordat het papier iets krulde ziet dat er nu niet zo uit.


Met een stempel, witte inkt en wit embossingpoeder heb ik een achtergrond gemaakt.
Het embossingpoeder is verhit met een heattool waardoor het poeder smelt en de Izink dye spray afgestoten wordt.
Het aqaurelpapier heb ik nat gemaakt en hierna heb ik druppels Izink Dye Spray (honey/beige miel) op de natte pagina laten vallen. Met een nat penseel ben ik de pagina gaan kleuren.
Toen dit droog was, heb ik een dop ingesmeerd met Oxide spray inkt en hiermee afdrukken op het papier gemaakt. De Oxide inkt van deze cirkels heb ik met een nat penseel naar binnen de cirkel getrokken. Met deze Oxide inkt heb ik gespetterd op deze pagina. De script stempel is met een stempelkussen Oxide inkt gestempeld.
Het papier dat op deze pagina gebruikt is, is het Bellerose pink papier van ECD.

Bedankt weer voor je bezoek hier.
Groeten Hanny.

Geen opmerkingen: