Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 1 januari 2008

1 januari 2008

Wij wensen iedereen een heel goed, gezond en scraptastisch 2008!

2 opmerkingen:

Karin zei

Hoi Hanny,

Ook jij een te gek en een supercreatief 2008 gewenst natuurlijk! Ik heb het elders al eerder gezegd: je maakt echt prachtige scrapsels, helemaal mijn smaak! Ik zet je blog natuurlijk bij mijn favorieten en zal het met grote interesse volgen (en er natuurlijk inspiratie vandaan halen!) Wens je ook heel veel plezier en succes als designer in het team van Monique! Dat plekje heb je dubbel en dwars verdient!!!

Groetjes,

Karin

Anoniem zei

Hoi Hanny,

Aller eerst de aller beste wensen voor dit nieuwe jaar.
Heb even rond gekeken op je blog en het ziet er super uit.
Wat maak je toch een prachtige dingen.

Cu 12 januari bij Monique.

Groetjes,
Ellis.