Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 17 januari 2008

Zoek je een uitdaging?

Op een Amerikaanse site kwam ik het volgende berichtje tegen:

Did you know the second Monday in January is "National Clean Off Your Desk Day"? So... this week I challenge you to start cleaning off your desk by making a layout using only things on your messy desk, and since it's the 14th, let's use at least 14 things.

For those of you who are neat and tidy, what's wrong with you? (Just kidding!) Look back at the last 4 pages you've done and use some leftovers from those pages.

Ik vind dit een geweldig leuk idee. Zo'n uitdaging moet voor mij momenteel geen probleem zijn want ik heb nog niet alles opgeruimd hetgeen ik afgelopen zaterdag gekocht heb . En met wat er nog ligt, moet er toch een leuke LO mee gemaakt kunnen worden. Wie weet...
Laat ik de boel gewoon nog maar even laten liggen, zou zonde zijn om deze leuke uitdaging niet aan te gaan Eigenlijk zou ik dan eerst een foto moeten maken van de tafel voordat ik beginnen ga.

Geen opmerkingen: