Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 20 januari 2008

LO nav een sketch bij ScrapsDeze LO is gemaakt nav een sketch..
Het achtergrondpapier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey (Periphery).
Omdat ik alleen maar een grote liggende foto had, heb ik de sketch een kwartslag gedraaid.
Ik vond het zonde om over dit mooie papier allerlei andere papiertjes te plakken. Daarom heb ik met transparanten gewerkt waarop ik gestempeld heb. Zo blijf je dit mooie papier toch nog zien.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gaaf zeg. Die foto's zijn ook waanzinnig en zo herkenbaar.
Groetjes,
Joyce

Anoniem zei

Hai duo,

Tussen de rapporten door ff tijd genomen om je site te bekijken. Het ziet er geweldig uit, mn complimenten voor Bas ;)
Maar ook voor jezelf vanwege de prachtige scraps!
Groetjes,

Natasja