Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 6 maart 2008

Zonsopkomst

Ik ben weer verder gegaan met het Amerika album .
De linker pagina is zelf verzonnen. Bij de tags heb ik me laten inspireren door Tim Holtz.
De rechter pagina heb ik gemaakt n.a.v. een online crop op het scrapbookforum. De schets werd op het forum geplaatst en die avond is er een groot aantal mensen mee aan de gang gegaan.
Bij beide LO's heb ik maar heel weinig papier gebruikt.

1 opmerking:

Chantal van de Kant zei

leuk, mooie warme kleuren zijn het.

Groetjes
Chantal