Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 18 juli 2008

Leuke site.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier een tip geplaatst heb. Soms heb je van die periodes dat je voor je gevoel opgeslokt wordt door de tijd en er gewoon niet aan toe komt om eens lekker te scrappen, of op internet naar ideetjes te zoeken.
Zojuist kwam ik een site tegen boordevol met tips, quotes en meer leuke/handige ideetjes.
Als voorwoord staat op de site:

Welcome to ScrapFriends, the information resource for scrapbookers and paper crafters. Whether you are a beginning or advanced scrapbooker, we welcome you to join in all aspects of the ScrapFriends community. Our purpose is to encourage one another in scrapbooking growth - layout, technique, product education, page numbers, organization, and more. Come in and make yourself at home.

Ik hoop dat jullie wat aan deze link van scrapfriends hebben.

Geen opmerkingen: