Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 9 juli 2008

Mijn navigatie houder.

Even totaal iets anders, wat niets met scrappen te maken heeft. Of misschien ook wel, want hiermee kan ik de scrapwinkels prima vinden.
In mijn auto heb ik een zeer originele houder voor de navigatie. Omdat ik liever niets op mijn voorruit hebben wil en omdat het dashboard van mijn auto vrij rond loopt heeft mijn partner een alternatief gevonden om de navigatie te bevestigen.
Het leek me leuk om deze originele uitvinding met jullie te delen.
Dit is 'm:

Gemaakt van een oude schoen. De veters worden gebruikt om het houdertje vast te maken. Hierin kun je de navigatie plaatsen. De schoen hangt in het dashboardkastje. Dus als ik ergens heen moet waar ik de weg wel weet, hoef ik de schoen ook niet op te hangen.

1 opmerking:

Chantal van de Kant zei

Het is en blijft een vet cool gave uitvinding Hanny. Je moet er maar opkomen.
Groetjes
Chantal