Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 22 juli 2008

Nogmaals gesso.

Ik heb al eerder een stukje met allerlei linken wat je met Gesso kunt doen geplaatst, maar vond er nog meer. Het originele bericht heb ik inmiddels ook aangepast met deze linken erbij.

Op de site van Noel Mignon kun je zien hoe ze met gesso en distressinkt een vel cardstock bewerkt heeft voor haar scrapalbum.

Op You tube staat een filmpje waarbij je kunt zien hoe een mooie label gemaakt wordt.

Ook kun je aluminimiumfolie gebruiken bij het experimenteren met Gesso. Daar is hier een mooi voorbeeld van te zien.

Geen opmerkingen: