Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 24 oktober 2008

Distress ink applicators.

Op de site van amazing paper grace vond ik een erg goed idee om zelf distress ink applicators te maken. Nu gebruik ik altijd de applicator (blending tool)van Tim Holtz. Tijdens een demonstratie van Tim Holtz zag ik dat hij voor iedere kleur inkt een aparte houder had.
Maar omdat ik die houders nogal prijzig vind, verwissel ik altijd de sponsjes als ik een andere kleur ga gebruiken.
De tip op deze site vind ik dan ook een erg goede. Ik ga eens op zoek naar een dergelijke goedkope stempelset.
Inge gaf op het scrapbookforum het idee om hier kastknoppen voor te gebruiken. Ook maar eens op zoek gaan naar kastknoppen waarvan het rondje dat tegen de kast aangkomt wat groter is.

Geen opmerkingen: