Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 29 oktober 2008

In december ga ik weer een workshop geven.

Vorige week heb ik het voorbeeld gemaakt voor een workshop die ik zaterdag 13 december bij Scraps ga geven. Om deze doos te maken heb ik gesso, verf, distress inkt en gewone stempelinkt, stempels, de stansmachine en natuurlijk mooi papier gebruikt.
We gaan dan een doos (31 x 31 cm) bescrappen. In deze doos kan papier bewaard worden, een kleiner foto album, kostbare herinneringen enz.
Voor het voorbeeld heb ik gele verf gebruikt, er kunnen natuurlijk ook andere kleuren verf/papier gekozen worden.
Aan het einde van deze supersnertdag gaat iedereen naar huis met een mooie grote doos. Als de mensen sneller klaar zijn, kan er ook nog een kleinere doos bescrapt worden.

Dit is het voorbeeld dat ik gemaakt heb:En een detailfoto:

Geen opmerkingen: