Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




dinsdag 18 augustus 2009

Wat scrapsels van mij.

Op het scrapbookforum heb ik een aantal secret scrapliften georganiseerd.
Bij een secret scraplift lift/maak ik een LO. Een foto hiervan stuur ik door naar iemand anders. Deze persoon gaat mijn LO liften. Zij maakt weer een foto van haar LO en stuurt die door naar iemand anders. Als alle deelnemers geweest zijn, plaats ik de liften op het forum. Het is erg leuk om te zien hoe een LO kan veranderen. Eigenlijk is het net zo iets als dat spelletje -zin doorfluisteren-

Voor de secret scrapliften heb ik de volgende LO's gemaakt:




Ik ben werkzaam in het onderwijs en dit jaar had ik weer een zeer enthousiaste groep moeders die mij enorm geholpen hebben. Voot hen heb ik een bakje gescrapt met daarin kaarsen:




Voor twee collega's die bevallen zijn heb ik miniboekjes gemaakt.
Omdat beide collega's vrijwel gelijk zouden bevallen ben ik al aan de boekjes begonnen terwijl de babies nog niet geboren waren.
Het is lastig om te scrappen zonder foto's.
Nadat ik de foto's had, heb ik nog meer details aan de pagina's toegevoegd omdat anders de foto's zo 'los' op de pagina's komen te liggen.
Dit zijn een paar pagina's uit het boekje. Nu nog zonder foto's.

De voorkant:



Later heb ik hier de foto, naam en geboortedatum nog toegevoegd.

Wat andere pagina's:














Ook heb ik nog een miniboekje met foto's van mezelf gemaakt. Jawel, ik had zowaar een aantal foto's van mezelf die door de keuring gekomen zijn.
En heb ik een spread gemaakt zonder daarbij scrapbookpapier te gebruiken.
Deze dingen zal ik je later een keer laten zien.

1 opmerking:

Anoniem zei

leuke dingen heb je gemaakt, je bent actief bezig geweest.
groetjes danielle