Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 9 maart 2011

Te veel bandbreedte.

Zoals jullie al wel ontdekt zullen hebben, zijn niet al mijn foto's meer te bekijken.
Het is natuurlijk heel erg leuk als je blog zo druk bezocht wordt. Maar dat betekent dus dat de foto's die ik vanaf Photobucket hier laat zien veel bekeken worden. En ik daardoor meer bandbreedte gebruik dan gratis te krijgen is.
Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem in de toekomst niet meer te laten gebeuren.
Wat is het toch handig als je een partner hebt die weet wat hij hier aan kan doen :-)
Een deel van de foto's wordt momenteel al verkleind en geladen vanaf een andere account.
Op 11 maart krijg ik weer nieuwe bandbreedte en kun je alles weer als vanouds bekijken (hoop ik).

Geen opmerkingen: