Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 6 maart 2011

Twee LO's

Het was al weer enige tijd geleden dat ik een LO van onze vakantie in Amerika gescrapt heb.
Inmiddels zijn we al weer bijna 5 jaar verder en nog heb ik niet alle foto's van deze vakantie gescrapt. Het is dan ook een mega-project.
Ik ben nu met het 4e album van deze fantastische vakantie bezig. Eigenlijk heb ik veel te veel foto's laten afdrukken.
Maar tja, de foto's vond ik dan ook zo mooi en dan is het heel moeilijk om bepaalde foto's niet af te laten drukken. Ach, zo kom ik niet snel zonder te scrappen foto's te zitten.
Deze foto's zijn gemaakt in Yosemite National Park.


En nog een winter LO.

1 opmerking:

yaranore zei

Wat maak je toch mooie LO's.
Vooral deze kleuren spreken mij erg aan.
nel