Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 april 2011

Heerlijk gescrapt.

Omdat ik komende 2 weken "bouwopzichter" hier thuis ben en mijn hobbykamer hermetisch afgeplakt zal zijn kon ik het niet laten om afgelopen dagen eens heerlijk aan het scrappen te gaan.
's Morgens vroeg, als het nog helemaal stil is in huis, duik ik 2 uurtjes mijn hobbykamer in en geniet ervan om zo de dag te beginnen.
Het resultaat is dat er weer 4 LO's af zijn.

Van Creabest kreeg ik de papierlijn Wander van Basic Grey om voorbeelden mee te maken voor de winkel. Wat een heerlijk papier is dit om mee te werken. Doordat het tweezijdig gekleurd is, heb je veel keus qua papier.

Het vrolijke papier past helemaal bij het idee dat we hadden om aan het eind van onze vakantie nog even te relaxen aan het strand van Half Moon Bay. De hele vakantie hadden we mooi zwem-en-korte-broeken-weer terwijl we zo veel wilden zien dat we niet de tijd namen om eens heerlijk van de zon te genieten. Daarom weken we af van ons schema, brachten minder tijd in National Park Yosemite door dan gepland om nog even bij te komen van al de overweldigende indrukken op het strand.
Helaas liet de zon zich juist toen niet zien. Gelukkig is Half Moon Bay wel een erg leuke plaats om 2 dagen door te kunnen brengen.

Dit zijn de LO's van Half Moon Bay:Omdat ik van mijn papierpakket nog wat over had heb ik nog een spread gemaakt.
Voor de achtergrond heb ik zwart cardstock gebruikt waarop ik gestempeld heb. Het is altijd weer verrassend om te zien hoeveel stempels er onder het papier en de foto's verdwijnen.


2 opmerkingen:

Jolanda zei

wat een mooie layouts! Herlijk papier inderdaad :)
Omdat jij altijd van die gave links verzamelt op je blog en ik het zo handig vind om ze hier op te zoeken, heb ik nu iets voor jou gelezen, namelijk je eigen kraslot maken: http://stempeleinmaleins.blogspot.com/2011/04/rubbelloskarte-scratch-ticket-card.html

ScrapsEls zei

heel knap gedaan met die zwarte achtergrond! Mooie layout