Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 17 april 2011

Papierlijn Bo Bunny Timepiece.

Voor Creabest heb ik 2 LO's gemaakt met het super mooie papier van Bo Bunny: Timepiece.
Zodra ik dit papier binnen kreeg, kon ik niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.
De verschillende vellen zijn zeer goed op elkaar afgestemd, ook de brads die bij deze lijn horen zijn ontzettend leuk om erbij te gebruiken.

Van de LO ferry building zal binnenkort een stap voor stap LO verschijnen op de site van Creabest.
Onder de grote foto is een tag met journaling geschoven.


Omdat de foto's op de volgende LO op dezelfde plaats genomen zijn (vanuit een buitenlift) maar op verschillende momenten van de dag, vond ik dit papier er goed bij passen. De klokken voegen wat toe aan deze LO.

2 opmerkingen:

meisje zei

wauw hanny! wat een prachtige lo's!
heb ze opgeslagen om te liften :)
groetjes Renske

Frences zei

Wat een super lo's zeg, zoveel details en zo leuk ingedeeld, echt heel erg mooi!!

Groetjes Frences