Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 2 april 2011

Weer wat LO's.

Half maart heb ik samen met 21 dames een weekend lang heerlijk zitten scrappen.
Het is onvoorstelbaar dat je met mensen, die je via internet kent, toch zo'n leuk en gezellig weekend hebt.
Naast veel kletsen en naar de beurs in Den Bosch te zijn geweest, heb ik ook nog gescrapt.
Op zaterdagmiddag liften we altijd met een groot aantal een zelfde LO.
Deze keer was het een LO die me absoluut niet aansprak, omdat het helemaal niet mijn ding was. Ik heb getracht er toch een beetje mijn eigen draai aan te geven en mijn verbazing was dan ook enorm groot toen bleek dat mijn LO de winnaar werd.
Dit is de LO waar ik het over heb:


Omdat ik dit een lastige lift vond om te maken heb ik direct daarna de 2e helft van deze spread erbij gemaakt:


Ik moest even wennen aan deze LO's, waarschijnlijk omdat er voor mijn doen giga veel embellishments op zitten, maar nu ik er weer zo naar kijk ben ik uiteindelijk wel tevreden.

Ter afwisseling heb ik nog een "snelle" LO gemaakt, gewoon lekker strak:

En tenslotte heb ik zondag nog een LO gemaakt waar ik in één keer tevreden over was. Dit is de stijl die mij het meeste aanspreekt. Uitgangspunt bij deze LO was voor mij het enorme blok journaling dat ik graag wilde vastleggen bij deze foto.

1 opmerking:

monART zei

oooh what LEUK! Ik vind die vogeltjes die je gebruikt so grappig. Bedankt voor al die TOP links.