Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 27 mei 2012

Geboorteslinger.

Voor een collega, die veel te vroeg een mooi dochtertje gekregen heeft, heb ik als felicitatiekaartje een geboorteslinger gemaakt.
In de kasten ben ik op zoek gegaan naar van alles dat roze is. Heerlijk om een keer met dit soort kleuren iets te kunnen maken.
Je kunt op de foto klikken om de slinger groter te bekijken.br>

1 opmerking:

monART zei

Leuk Idee H! Die moet ik toch echt gaan maken voor een kraamcadeautje :)