Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 15 mei 2012

Waar ik mee bezig ben.

Momenteel ben ik voor Creabest een mini-album aan het maken.
De basis hiervoor is een Art Journal / mixed media album van Prima Marketing.
In dit pakket zitten een voor- en achterkant, 4 folders, 4 photo sleeves, full page plastic sleeves, business card sleeves, bag with zipper, calender pages, checklists, 40 pre printed cardstock pages, world map, US map, 1 sticker sheet, 1 foam dot sheet en nog 1 ticket sheet.
Een erg compleet album waar je veel mee kunt doen.
Voor dit album gebruik ik de papierlijn van Echo Park, This & That.
Ook deze papierlijn is geweldig om een mini-album mee te maken.
Om jullie te laten zien wat je met deze ontzettend mooie papierlijn kunt doen, laat ik nu vast het begin van het album zien.
Dit album is nog niet af. Als het album af is, zal ik de complete materialenlijst erbij plaatsen.
Dit is de voorkant van het album. De kaft zat bij het complete pakket. De kaft is gestippeld. Hierop heb ik wat papieraccenten en een strookje kant aangebracht.

In de binnenkant van de kaft vind je een envelop. Hierin wil ik een reisverslag van deze reis gaan doen.
Dit zijn dan de pagina's van het album zelf.
De achtergrond was al bewerkt, ik heb er nog wat bruin gestempelde tekst / raster stempels en masks (groene ruiten en stenen)aan toegevoegd.

De andere pagina's volgen nog. Maar nu heb je in ieder geval al enig idee wat je met dit papier van Echo Park kunt doen.
Binnenkort hoop ik meer van dit album te kunnen plaatsen.
Het probleem is nu even dat ook de factor tijd in alle winkels uitverkocht is en ik door mijn eigen voorraad aan het raken ben.

Geen opmerkingen: