Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 11 mei 2012

Meer dan 100 envelop ideeën.

Al een tijdje ben ik van plan om een keer iets met envelopjes te gaan doen. Mel Stampz geeft op haar blog een fantastische lijst met ideeën wat je allemaal met enveloppen kunt doen.
Ik ben hier snel weer weg, want ik popel om al die ideetjes verder te bekijken.

1 opmerking:

creativchen zei

Je ben een heel kreative Lady! Mooie en kreative werkjes, vindt ik op op je Blogspot.Fantastisch! Danke voor die vele wondermooie inspiraties en ideen!
Ik heb eerst in Julli 2011 met designen en Papierdekorationen begonnen.
En ik kan daarmee niet meer ophouden! Het is zo een tolles Hobby. Neem een kijkje op mijn kreative website.
Bettyscardsandpaperdesign.com
Velen Groetjes uit Deutschland