Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 12 augustus 2012

Tips voor het maken van een Travel Journal.

Eigenlijk had ik dit bericht een week of 10 geleden moeten plaatsen.
Dat is niet gelukt, want ik las dit artikel pas net
Toch wil ik jullie deze tips voor het maken van een Travel Journal niet onthouden, ook al zullen de meesten van jullie al wel terug zijn van vakantie.
Op de blog van bursts of creativity vond ik deze tips voor het maken van een travel Journal.
Ach, mocht je net op vakantie geweest zijn, dan kun je natuurlijk toch ook gewoon weer een nieuw uitje plannen waarvoor je een Travel Journal kunt maken?

Geen opmerkingen: