Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 31 augustus 2014

Project Life: week 6 en week 7 zijn af.

Wat moet het toch leuk zijn om zo'n PL album over een tijdje weer eens door te bladeren en terug te denken aan al deze momenten.
Momenten die ik anders misschien niet eens vastgelegd zou hebben.
I.v.m. de privacy heb ik de over foto's waar anderen op staan even een stukje vellum gelegd.

Week 6 is af:De kaartjes met de pijlen heb ik zelf gemaakt, het overige papier komt uit mijn restenbak (komt die ook eens een beetje leeg).

En zo ziet week 7 eruit:Het leuke van het maken van een PL is niet alleen de kostbare herinnering die je een jaar lang vastlegt, maar ook dat je foto's maakt die je anders nooit gemaakt zou hebben. Zoals hier de foto rechtsonder.
Terwijl ik aan het douchen was, liep Bas de badkamer binnen. Mijn voet weerspiegede door de douchewand precies in zijn voet.

Geen opmerkingen: