Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 29 november 2014

Mijn Tafel

Sins een paar maanden is er in Ede een nieuwe winkel, Mijn Tafel.
Hier kan iedereen een stelling huren en spullen verkopen.
Dit kunnen spullen zijn die je zelf niet meer wilt hebben, maar kunnen ook spullen zijn die je zelf gemaakt hebt.
Nu staan hier op zolder nogal wat kratten met zelf gemaakte spullen. Daarom heb ik gisteren wat van die spullen naar Mijn Tafel gebracht en er een stelling mee gevuld.
Nu maar hopen dat ik hiermee andere mensen blij kan maken omdat ze een leuk, origineel en niet te duur cadeautje kunnen kopen.
En ik krijg dan weer een beetje meer ruimte op onze zolder.
Zijn we allebei weer tevreden :-)
Zo ziet mijn stelling eruit;

Geen opmerkingen: