Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 16 november 2014

Week 14 en week 15.

Het leuke van een Project Life vind ik onder andere dat je herinneringen vastlegt, die je anders nooit vast zou leggen:
Bas en ik staan 's morgens samen in de badkamer en kijken in de spiegel.
Zegt Bas: " Ik denk niet dat wij samen grijs zullen worden." Dit omdat hij eerder kaal, dan grijs zal zijn denkt hij.
Geweldig toch, om dit soort dingen ook vast te leggen?
Het papier voor beide pagina's komt uit een papierblokje. Ideaal om voor je PL te gebruiken.
Het papier is mooi op elkaar afgestemd en uiteindelijk houd je nog heel veel velletjes uit zo'n blokje over waardoor je goedkoper uit bent dan het kopen van losse scrapvellen.

Detailfoto's:


Geen opmerkingen: