Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




woensdag 24 december 2014

2014-2015....

En weer is er een jaar voorbij gevlogen.....
Soms zou ik zo graag die tijd tegen willen houden want het leven gaat me veel te snel.
Straks ben ik 83 voor ik het in de gaten heb.
Maar ik hoop dat ik dan nog net zo van het leven kan genieten als nu. En dat ik ook dan nog steeds van alles heb waar ik naar uit kan kijken, over leuke dingen zal dromen, leuke dingen kan doen, er op uit kan trekken met Bas naast me.
Mijn positiviteit kan behouden, mijn humor nog steeds zal hebben......

Dit jaar ben ik op mijn verjaardag gestart met het bijhouden van een Project Life. En ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om dit album door te bladeren.
Ik heb herinneringen vast gelegd die ik anders zou vergeten.
Maar ook herinneringen die je niet gemakkelijk vergeet zijn nu vereeuwigd in mijn album.

Afgelopen weken was er weinig tijd om verder te gaan met dit album. Maar gelukkig heb ik mijn kleine dagboekje met de dagelijkse bezigheden die ik mee maakte wel goed kunnen bijhouden. Binnekort maar weer eens foto's bij bestellen en verder gaan met mijn project Life album.


En dan nu dus al weer de Kerstdagen die er aan komen.
De matrassen uit de caravan liggen al in de kamer. Ook vanavond gaan we weer bij de kerstboom met de lichtjes slapen.
Gelukkig is Bas weer bereid om niet in ons lekkere bed te slapen vannacht, maar op een matrasje naast mij in de woonkamer te gaan liggen.
De start van de Kerstdagen is op deze manier helemaal super!
Mocht je dit nog nooit gedaan hebben, denk dan niet "wat een stelletje mafkezen zijn dat", maar echt, probeer het zelf eens.

Ik wens alle lezers van mijn blog fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling.
Ik hoop dat jullie het bijzondere en de warmte van deze dagen kunnen ervaren.
En dat de mensen die het moeilijk hebben niet alleen de lichtjes mogen zien die je nu overal ziet schijnen, maar deze ook zullen voelen in hun hart.
En probeer volgend jaar er eens bij stil te staan om regelmatig een goede daad te doen. En dit hoeft echt niet iets groots te zijn.
Dan maken we met z'n allen de wereld een heel stuk mooier en fijner!

Geen opmerkingen: