Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 22 december 2014

Een LO.

Het is al weer een maand geleden dat ik een heerlijk scrapweekend met een grote groep dames had.
Heerlijk om er een weekend uit te zijn en alleen maar met je hobby bezig te kunnen zijn, samen met een grote groep die deze zelfde hobby deelt.
En zoals al deze weekenden was het ook deze keer weer enorm gezellig. We hebben ook deze keer weer veel gelachen, maar ook serieuze gesprekken gehad.

Op zaterdagmiddag maken we altijd met een groot deel van de groep een LO die we liften.
Het leuke van het maken van een lift is dat je aan het scrappen gaat op een manier die je zelf niet snel zult doen.
Ook het kleurgebruik is anders dan je normaal van mij ziet. Daarom is het maken van zo'n lift (die niet mijn keuze was) een uitdaging.
Dit is mijn LO geworden.
Het basisvel papier is geverfd met aquarelverf.

Geen opmerkingen: