Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 29 december 2014

Mijn project Life album.

Er zijn weer wat pagina's af.

Week 16:Week 17 en het begin van week 18 omdat ik van week 17 te weinig foto's had en voor week 18 te veel foto's had:Het vervolg van week 18:En week 19 is ook af.
Momenteel ben ik door mijn voorraad afgedrukte foto's heen, dus ik ga er maar weer eens wat uizoeken en foto's laten afdrukken.En wat is het toch leuk om niet alleen maar gekochte kaartjes te gebruiken, maar om hieraan je eigen draai te kunnen geven.
Okay, dan is Project Life scrappen geen snelle manier meer van scrappen, maar wordt het alleen nog maar een leukere manier van scrappen vind ik.Geen opmerkingen: