Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




vrijdag 10 april 2015

45 Opbergtips.

Als ik aan het scrappen ben, gebruik ik altijd veel materialen of denk ik allerlei materialen nodig te hebben.
Mijn hobbykamer lijkt hierdoor soms wel eens een explosie van papier, stansen, verf, inkt, stempels, en nog veel meer.
Omdat ik altijd de "mogelijkheden" van spullen zie, kost het me veel moeite om spullen weg te doen. En staat er dus best veel in mijn hobbykamer.
En omdat mensen uit mijn omgeving ook zien dat ik met het simpelste nog iets leuks kan maken, heb ik wel eens het gevoel ook zo'n Malle Pietje te zijn als uit de serie Swiebertje.
In mijn hobbykamer heb ik daarom best veel heel gestructureerd opgeruimd en kan ik meestal ook zo pakken wat ik hebben wil (okay....meestal, niet altijd dus :-))
Ik begrijp niet altijd waarom het zo veel tijd kost om ook alles zo goed opgeruimd te houden.
Met name als ik weinig vrije tijd heb en toch graag even aan het scrappen wil, heb ik de neiging om dingen gewoon te laten ligggen.
Ik vermoed zo dat ik niet de enige ben met dit probleem....

Op de site van buzzfeed kwam ik 45 tips tegen om je hobbykamer op te ruimen.
Maar opruimen betekent dus wel niet kunnen scrappen.....

Ook op de blog Crafty storage kun je allerlei tips vinden om een opgeruimde hobbykamer te krijgen.

Om te voorkomen dat jullie gaan denken dat mijn hobbykamer een grote puinhoop is, plaats ik een foto van mijn kamer. :-)

Geen opmerkingen: