Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 6 april 2015

Chevrons.

Dat ik het leuk vind om chevrons te gebruiken bij mijn kaarten en scrapwerk zal jullie niets verbazen.
Momenteel is mijn chevronpons van Stampin' up dan ook de meest gebruikte pons.Maar nu heb ik, bij toeval, ontdekt dat de bannerpons van SU ook heel geschikt is om chevrons mee te maken.
Nadat je de eerste banner gestanst hebt, heb je het begin van de chevron. Zet hier je pons achter en je hebt een chevron.
Met een foto kun je zien wat ik bedoel :-)Je kunt zelfs de afmeting hierbij variëren.

Geen opmerkingen: