Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 26 april 2015

Stempelinkt opbergen. Een tutorial.

Niet iedereen heeft het geluk om zo mooi zijn stempelinkt op te kunnen bergen als ik.
Ik geniet nu niet meer alleen tijdens het gebruiken van de inkt, maar ook al als ik de la open doe heb ik iedere keer een genietmomentje.Maar voor iedereen die niet zo'n mooie la heeft om zijn stempelinkten op te bergen vond ik een tutorial hoe je een mooi opbergsysteem voor je stempelinkten kunt maken. Dit opbergsysteem is gemaakt voor de stempeldoosjes van Stampin up. Maar als je een beetje wiskundig inzicht hebt, kun je natuurlijk de formaten aanpassen zodat je ook zo'n schitterend opbergsysteem krijgt voor je distress inkt.

Op de blog van Kimba kun je ook nog een tweede tutorial vinden voor een stempeldoosjes opbergsysteem.

1 opmerking:

Maike - Toko de Louw zei

Je stempeltoren ziet er superleuk uit. Helaas kan ik de tutorial niet openen omdat ik geen genodigde ben van je blog. Leuke post!