Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 6 juni 2015

Brusho.

Al een tijdje kijk ik vol bewondering naar kaarten/werkstukken die gemaakt zijn met brusho, een pigmentpoeder.
Dit ziet er zo fantastisch mooi en sprankelend uit.
Gelukkig zag Bas mijn fascinatie voor dit materiaal en kreeg ik voor mijn verjaardag een zeer complete set Brusho. Helaas heb ik nog niet echt de tijd gehad om er mee te experimenteren, maar ik kon het natuurlijk niet laten om direct al wat van dit pigmentpoeder te strooien op wat correspondentiekaarten die klaar lagen voor de Craftorij Zomer Challenge.
Het effect van het poeder op dit papier is al heel erg mooi. Dus dan zal het op goed, dikker papier alleen nog maar mooier kunnen worden.
Dit waren de eerste 3 kaarten die ik even snel met Brusho gekleurd heb.Dit is pas een start. Ik ben er van overtuigd dat je nog heel veel gaat zien waarbij ik deze pigmentkorrels ga gebruiken.

Zo'n mooie boom als in dit filmpje wil ik ook eens proberen te maken.1 opmerking:

Elizabeth zei

Prachtig, ik ken het materiaal niet...
Lekker mee experimenteren en de materie z'n werk laten doen!