Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 7 juni 2015

De Craftorij Zomer Challenge 2015.

Dit jaar ben ik gevraagd of ik de CZC2015 van de Craftorij mee wil hosten.
De CZC is een challenge waarbij vanaf 1 Juni elke dag door een host een uitdaging geplaatst wordt, 61 dagen achter elkaar, eindigend op 31 Juli.
Deze uitdaging wordt gemaakt op een correspondentiekaart van ca. 10x15 cm. en vervolgens geplaatst op de facebookpagina van de CZC 2015.
Het is geen verplichting om iedere dag iets te maken. Je doet gewoon mee als je zin en tijd hebt.
Omdat de onderwerpen gemakkelijk terug te vinden zijn, kun je de opdrachten ook een paar dagen later maken.
Als host weet ik al een tijdje wat de dagelijkse uitdagingen zijn. Ze zijn heel gevarieerd. Soms gemakkelijk en weet ik al direct wat ik wil gaan maken, sommige uitdagingen geven me een oei-gevoel....
Het merendeel van de kaarten heb ik inmiddels af. Ik word steeds enthousiaster wat betreft het maken van de kaarten.
Omdat de correspondentiekaart wit is, wil ik in de meeste gevallen de kaart een kleur geven. En aangezien ik dit niet steeds met hetzelfde materiaal wil doen, ben ik afgelopen weken behoorlijk uit mijn comfort-zone gekomen.

Hier een aantal kaarten die ik gemaakt heb voor de CZC 2015:

De 1e opwarmer: onderwerp gebruik draad, garen of touw op je kaart:

De kaart ligt op de stapel kaarten die al klaar zijn.

De 2e opwarmer: thema: groen:De 3e opwarmer: thema: frame it.Deze kaart ga ik gebruiken in mijn Project Life album:


Binnenkort zal ik weer wat gemaakte uitdagingen plaatsen.

Geen opmerkingen: