Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 15 augustus 2015

Een overzicht van alle kaarten die ik voor de Craftorij Zomer Challenge 2015 gemaakt heb.

Hier op mijn blog heb ik nu al een paar keer een bericht geplaatst met de kaarten die ik voor de Craftorij Zomer Challenge gemaakt heb.
In het overzicht kun je ook de laatste kaarten die ik gemaakt heb, en nog niet eerder op mijn blog heb laten zien, terug vinden.
Door op de foto te klikken, kun je de kaarten groter bekijken.

Alle uitdagingen zijn nu af. Ik vond het ontzettend leuk om deze kaarten te maken.
Als iemand mij eerder vroeg op welke manier ik creatief bezig was zei ik altijd dat ik een echte scrapper ben.
Maar nu, na deze CZC, zal mijn antwoord zijn: "ik ben een scrapper maar vind het hierbij erg leuk om mixed media technieken te gebruiken....

Lia, bedankt dat ik de CZC 2015 mede mocht hosten.Doordat ik als host de onderwerpen al iets eerder wist, heb ik voldoende tijd gehad om alle kaarten te maken. En ik heb er enorm van genoten om dit te doen. Ik kijk al uit naar de CZC 2016!

1 opmerking:

Marja Kenter zei

Ik vind ze allemaal erg mooi, je bent zeer inspirerend voor mij. Ook ben ik best een heel klein beetje jaloers op iedereen die zo trouw heeft meegedaan. Ik had het ook willen doen maar het kwam er helemaal niet van. Maar.....ik ben gisteren begonnen en maak er dan mijn eigen challenge van (zomer/winter challenge)
Groetjes
Marja