Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 21 augustus 2015

Wat pagina's voor mijn PL album.

Eerst zelf papier geschilderd:En dit gebruikt bij mijn pagina's.2 opmerkingen:

Elizabeth zei

Ik heb genoten van je pagina's! Wat leuk om zelf eerst een achtergrond te maken...

Wiebine zei

Wat maak jij mooie dingen zeg, leuk ook dat Project Life, ik heb net een album gekocht om hier eens mee te beginnen. Je hebt me wel geïnspireerd hoor met je zelfgemaakte achtergronden, erg leuk.
Ik ben volger van je geworden,
groetjes,
Wiebine