Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 26 juni 2016

Herhaling van mijn workshop "Design je eigen lijn" op 27 augustus bij de Craftorij.

Omdat er zo veel vraag was naar een herhaling van de workshop "Design je eigen lijn" ga ik op 27 augustus deze workshop nogmaals geven bij de Craftorij in Ede.
Vandaag is deze workshop online gezet en van wat ik zojuist begreep, zijn er al 11 mensen die deze workshop geboekt hebben en is er dus nog maar 1 plaats vrij! Onvoorstelbaar.

Geen opmerkingen: