Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 16 juni 2016

Nog een aantal kaarten voor de Craftorij Zomer Challenge.

Op de facebookpagina van de Craftorij Zomer Challenge 2016 zijn inmiddels al zo'n 1900 kaarten geplaatst.
En daar zitten ontzettend mooie, inspirerende kaarten bij.

Dit zijn nog wat kaarten die ik gemaakt heb:

Thema: Vervoersmiddel:Thema: Een kaart met een flapje.
Door met een stift over het flapje te rollen, lijkt het of de hommel weg vliegt.Thema: Gebruik een quote:Thema: Kerstmis.Thema: Het weer.Thema: Monochromatic.Thema: Bordspel.

Geen opmerkingen: