Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 3 juli 2016

En weer wat CZC kaarten.

Wat is het toch leuk om met deze kaarten bezig te zijn. Het zijn kleine projecten, die je ook tussendoor kan maken.
Afgelopen week heb ik weer een aantal kaarten geplaatst:

Thema Halloween / ScaryThema: Maak een letter en doodle deze aan de binnenkant Hierbij heb ik allerlei tekeningetjes gemaakt die iets met mijzlef te maken hebben.Thema: Zwart-WitThema: Reis/reizenThema: Gebruik een woord dat je ook op de kop kunt lezen (ambigram) of een woord wat je ook van achter naar voren kunt lezen (palindroom)

Thema: vingerverven. Daar heb ik zo'n hekel aan. Vandaar dat ik na een idee van Pinterest besloten heb om maar 1 vinger vies te maken met verf.Thema: Waterdruppels. Bij het thems waterdruppels en de CZC vond ik dat ik brusho moest gebruiken. Zonder water, geen kleur.Thema: Songtekst. Ik heb gekozen voor een lied van Twarres; Ladybird. Tijdens een concert vertelde de zangeres ooit dat er bij een graf dat ze regelmatig bezocht altijd een ladybird zat. Bij het graf van mijn vader kwam ik vaak een roodborstje tegen. Sinds mijn moeder erbij ligt in het graf heb ik het roodborstje nooit meer bij het graf gezien. Wel zit er regelmatig een roodborstje in onze tuin. Zat die daarvoor ook al, of valt het me pas sindsdien op vraag ik me af. Wellicht dat daarom de tekst van dit lied mij erg aanspreekt.Thema: Emoticons

1 opmerking:

Godelieve zei

Knap uitgewerkt. Ook als het thema je niet zo goed ligt :)