Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 26 juli 2016

Ik ga een workshop geven en heel veel mooie en duidelijke tutorials.

Misschien heb je wel vakantie en enorm veel tijd om creatief bezig te zijn......
Of heb je geen vakantie en wilt ook graag creatief bezig zijn.....
Dan moet je eens de tijd nemen om de blog van Layers of ink te bekijken. Deze blog staat vol met mooie voorbeelden.
Ook kun je op deze blog allerlei duidelijke tutorials vinden.
Ik krijg er in ieder geval direct al zin in om creatief bezig te gaan als ik dit allemaal zie.Zelf ben ik ook creatief bezig geweest de afgelopen dagen.
Op zaterdag 17 september mag ik bij de Craftorij in Ede de PL dag gaan geven.
Deze dag start om 10 uur met de uitleg van het onderwerp van de dag. Dit keer is dat de Letter Press in combinatie met Ink Sprays.
Daarna gaan de cursisten aan de slag met het maken van hun eigen PL-pagina m.b.v. de geleerde technieken waarbij ik help waar dit nodig is.
Mocht je eens creatief willen zijn, maar geen PL bijhouden, dan zou je de kaartjes die je deze dag maakt ook heel goed kunnen gebruiken om er gewone kaarten mee te maken die je kunt versturen om er weer andere mensen blij mee te maken. Het gaat weer een heerlijk creatieve dag worden.

Hier de voorbeelden die ik gemaakt heb voor deze PL dag.

Wie weet ontmoet ik je wel een keer in het echie de 17e september....

Geen opmerkingen: