Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 12 juli 2016

Nog meer CZC.

Inmiddels zijn we al dik over de helft van het aantal uitdagingen.
In de albums van de CZC zitten al zo'n 4000 foto's. Geweldig zo enthousiast als iedereen is en dat er zo veel gemaakte kaarten geplaatst worden!
Hier weer een aantal kaarten die ik gemaakt heb:

Thema cirkels:Thema insecten:Thema horizon. Hierbij heb ik een eigen PL kaartje (het blauw wit gestreepte kaartje) gebruikt omdat dit kaartje me zo aan de horizon doet denken.Thema geel-groen:Thema theezakje:Thema verwerk aluminiumfolie op je kaart:

Geen opmerkingen: