Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 10 augustus 2016

Workshop-album.

De weersverwachting kan ik niet meer bepalend laten zijn voor mijn tijdsbesteding geloof ik.
Ik had dus begrepen dat we vandaag herfstweer zouden krijgen. Regen, koud en misschien ook nog wel een hagelbui......
Heb ik dus maar alle spullen tevoorschijn gehaald om het album voor de workshop van 5 november bij de Craftorij af te maken. Schijnt gewoon al de hele tijd de zon aan de andere kant van het raam!In zo'n soort chaos werk ik dus het liefst.
Alhoewel......ik begin keurig netjes met een opgeruimde tafel. Maar binnen de kortste keren ziet het er zo uit. Misschien herkenbaar?
Nog 1 pagina en mijn album is klaar en kan de workshop binnenkort online gezet worden.
Voor dit album ga ik Mambi ringen gebruiken als "binding". Voordeel is dat er dan gemakkelijk nog pagina's toegevoegd kunnen worden als iemand niet al zijn foto's kwijt kan in dit album. Maar dan moeten er wel heeeeel erg veel foto's verwerkt worden want in mijn album heb ik al zo'n 70 foto's zitten. Weliswaar niet allemaal groot formaat, maar toch.
De papierlijn is van Simple Stories; We Are...Family. Ook al is dit een vakantie-album geworden en geen familie-album, deze lijn is enorm leuk om te gebruiken voor het verwerken van vakantiefoto's.
Doordat er ook stickervellen met 4 soorten letters, teksten en embellishments, overlays, PL kaartjes en design papier bij het workshoppakket zit wordt het een mooi geheel met elkaar. Ik vond het erg leuk om dit album te maken.
Nu kan ik bijna gaan beginnen aan het volgende vakantie-album.

Geen opmerkingen: