Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 6 augustus 2016

Heerlijk... vakantie.

Ik geniet van mijn vrije tijd, de rust om even alles op een lager tempo te kunnen doen. Het lekker buiten zijn. Het bezoeken van erg mooie Duitse plaatsjes met volop vakwerkhuizen. Vertoeven in mooie stukken natuur. Samen alle tijd hebben en doen waar we zin in hebben. Okay, we misten Mientje, onze vaatwasmachine wel........
En natuurlijk gingen er ook hobbyspullen mee op vakantie. Want creatief bezig kunnen zijn hoort voor mij ook bij mijn vakantie. En dan is het helemaal niet erg als het een dagje regent of het te warm is om iets te gaan ondernemen.....

Op zaterdag 17 september ga ik bij de Craftorij in Ede de PL dag geven. En daar wilde ik natuurlijk voldoende voorbeelden voor maken.Ik heb een voorrraadje embellishments gemaakt om in mijn albums te kunnen gebruiken.Voor de Craftorij Zomer Challenge heb ik nog wat kaarten gemaakt:

Thema spiegelbeeld:Thema handen:Thema Steampunk: Hierbij heb ik een foto van een beeld, gemaakt door Wolfgang Redeker, gebruikt.

Geen opmerkingen: