Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 27 augustus 2016

Workshop "Design je eigen lijn".

Vandaag heb ik voor de 2e keer bij De Craftorij de workshop "Design je eigen lijn" mogen geven. Dit omdat er veel vraag was naar een herhaling van deze workshop.
In deze workshop zijn de dames aan de gang gegaan om zelf een serie PL kaartjes te maken, waarbij een eenheid is, kaartjes maken die bij elkaar horen.
Het is enorm leuk om te zien hoe iedereen met veel enthousiasme aan de gang is gegaan om hun eigen (PL) kaarten te maken.
Ook deze keer vond ik het weer verrassend om te zien hoe iedereen zijn eigen draai weet te geven aan de serie kaartjes die gemaakt wordt.
Heerlijk om dit te mogen doen. Ik krijg er gewoon energie van :-)

Hier wat foto's van vandaag:Geen opmerkingen: