Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 4 december 2016

Kaarten met mijn PL kaartjes.

Als ik het druk heb op mijn werk, vind ik het heerlijk om met wat kleine projecten bezig te zijn. Het maken van kaarten is dan een fijne bezigheid.
En het maken van deze kaarten gaat nog sneller doordat ik hierbij mijn eigen PL kaarten gebruikt heb.
Bij de Craftorij zijn mijn PL kaarten te koop. Omdat de Craftorij gaat sluiten, krijg je nu zelfs korting op deze PL kaarten.

Hier een 5-tal kaarten waarbij dezelfde onderdelen gebruikt zijn. Het is zo goed te zien hoe verschillend een kaart kan lijken door gebruik van een ander PL kaartje.

En hier nog meer voorbeelden gemaakt met mijn eigen PL kaartjes.1 opmerking:

Anoniem zei

Zo'n vrolijke kaarten! super!