Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 25 februari 2017

Een dag met een gouden randje.

Gisteren ben ik naar Pronty in Waalwijk geweest. Daar maken ze de masks van Dutch Doobadoo.
Omdat ik het gezellige team van Dutch Doobadoo mag gaan versterken mocht ik er deze designteamdag ook bij zijn.
's Morgens hebben we een rondleiding door de fabriek gehad. Hier heb ik mogen zien hoe o.a. de masks van Dutch Doobadoo gemaakt worden. Wat is dit gaaf om een keer te zien.
Tussen de middag hebben we in Waalwijk in restaurant 't Slot gegeten en heb ik genoten van een heerlijke clubsandwich.
En 's middags heb ik een workshop gegeven aan de DT dames waarbij we de masks van DDBD gebruikt hebben en vieze vingers gekregen hebben.
Voor het eerst zijn er filmpjes van mij verschenen op internet. Nu ik mezelf terughoor valt het me op dat mijn logica niet altijd even logisch is...... Voor bekenden wellicht niet helemaal onbekend.
Verbazend wat een bereik facebook heeft. Een filmpje is al ruim 1700 keer bekeken.
Dat ik nooit zin heb om een afspraak bij de kapper te maken en dit daarom altijd uitstel is wel duidelijk........
Super, dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste team. Ik voel me bevoorrecht.Geen opmerkingen: