Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 17 februari 2017

Wat een gave mask is dit.

Soms vind ik een mask na gebruik nog mooier dan ik al dacht toen ik deze voor het eerst in mijn handen kreeg.
Dit is ook zo'n mask. Wat is deze mooi.
Voor deze kaart heb ik mbv de mask gesso op mijn papier aangebracht. Toen deze gesso droog was, heb ik de kaart gekleurd met Dylusions ink sprays. De inkt heb ik verdund met water en met een kwast aangebracht. Omdat de gesso de inkt afstoot blijf je de mask zien. Zou je het kleurverschil nog groter willen hebben, dan kun je met een billendoekje de gesso delen verder schoon poetsen. Dat heb ik hier niet gedaan.
Het notitieblaadje, tag en het &-teken heb ik ook gekleurd met Dylusions ink sprays.Geen opmerkingen: