Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 1 mei 2017

Brusho.

Brusho is een pigmentpoeder waarvan ik me iedere keer weer verwonder over de mooie resultaten die dit poeder geeft.
Voor deze kaart heb ik eerst niet al te precies gesso op de kaart aangebracht.
Toen dit opgedroogd was, heb ik de kaart nat gesprayed en er brushopoeder op gestrooid.
De kleuren vloeien dan heel mooi uit op de natte kaart. Door regelmatig te drogen en opnieuw wat brushopoeder op je kaart te strooien en dit weer nat te sprayen krijg je zeer mooie resultaten.
De blaadjes langs de randen van de kaart zijn met distress inkt en een mask gemaakt. De bloemen zijn stempels die ik ingekleurd heb met distress inkt.
Deze kaart is de eerste kaart voor de Zomer Challenge 2.0. door de Art Chicks georganisserd. Een vervolg van de Craftorij Zomer Challenge die er helaas dit jaar niet meer zal zijn.
De uitdaging was om een kaart met het woord welkom te maken.

Geen opmerkingen: