Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 11 juni 2017

Always believe.

Als rasechte optimist ben ik altijd op zoek naar het goede, naar het positieve in mensen en dingen.

De quote die ik op deze kaart gebruikt heb, spreekt me daarom enorm aan. 
Om de kaart te maken heb ik de kaart eerst met gesso ingesmeerd. Hierbij heb ik de mask Giraffe van Dutch Doobadoo gebruikt. Toen dit droog was heb ik met een spatel 3 kleuren verf hier overheen aangebracht, geel, knal roze en oranje verf. Vervolgens heb ik, toen deze verf droog was, wat oranje en grijs brusho poeder verdund met water en dit hier en daar over de kaart heen laten lopen en met de heattool gedroogd.
Terwijl ik dit nu hier typ zit ik me te bedenken dat het veel leuker is om de volgende keer ook wat foto's te maken van deze tussenstappen.....
Op dit kleurige geheel heb ik een achtergrondstempel gezet. Door deze stempel in de hand te nemen en niet op een acrylblok te plakken, krijg je een stempelafdruk waarvan de randen niet zo duidelijk zijn. De softboard Art Honeycomp heb ik geverfd en ook op de kaart geplakt. De stempelafdruk van de bloem heb ik ingekleurd met distress inkt.
Het driehoekjespatroon is een reststukje papier van een stans die ik nog op mijn tafel had liggen. Het kost me namelijk erg veel moeite om dit soort mooie restjes weg te gooien. Ik bewaar dit altijd in doosjes........ Inmiddels heb ik aan 1 doosje restmateriaal al lang niet meer genoeg.
De tekst komt uit 2 verschillende scrapvellen. Ik heb hier uit geknipt wat ik gebruiken kon. 
Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met mijn kaart.

Geen opmerkingen: