Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 5 juni 2017

Mini album Hellevoetsluis.

Het album zelf heb ik al ruim een jaar geleden gemaakt, maar sinds die tijd heb ik nooit meer de moeite genomen om de voorkant erbij te maken....
Tot vandaag. Nu is het album helemaal af.
Voor mijn verjaardag heb ik een hele gave kleine videocamera gekregen. Er zitten ontzettend veel instellingen op, maar daar ben ik nog lang niet achter. Vanmiddag heb ik met de camera zitten spelen en getracht een filmpje te maken van mijn mini album. De kwaliteit van het filmpje is nog niet optimaal. Ik ben nog even zoekende naar de beste instellingen. Maar al doende leert men toch?
Voor hen die het leuk vinden om mijn album te bekijken, hier het filmpje:


Geen opmerkingen: