Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 9 juli 2017

Enjoy.

Meestal heb ik wel een bepaald idee wat ik wil gaan maken.
Dat had ik vooraf bij deze Lay Out helemaal niet.
Het enige waar ik zin in had was allerlei materialen bij elkaar te gaan gebruiken.
Het resultaat hiervan is deze vrolijke Lay Out geworden.Ik ben begonnen om met een pasje (oude museum jaarkaart) allemaal streken acrylverf op mijn papier aan te brengen.


Hierna heb ik gesso over deze verf gedaan en ben met spray inkt, distress inkt, glimmermist en Primary Elements kleuraccenten aan gaan brengen. Door hier en daar wat water aan de inkt toe te voegen, gaat de inkt lopen en krijg je van die slierten inkt.


Vervolgens heb ik op dit vel gestempeld, heb ik met de gelli plate afdrukken gemaakt en heb met een Dutch Doobadoo mask en verf accenten aangebracht en met verf gespat.


Als ik met de gelli plate werk, rol ik altijd mijn brayer schoon op een blaadje.
Dat blaadje vond ik te mooi om zo maar weg te gooien en heb het daarom onder mijn foto gebruikt.
Om de foto iets beter uit te laten komen heb ik deze op zwart cardstock gemat.
Deze foto is genomen terwijl ik de lekkerste clubsandwich at die ik ooit geproefd heb. En aangezien ik dit meestal eet als ik ergens ga lunchen heb ik er inmiddels al heel veel geproefd...


Met resten papier en wat stansen heb ik deze Lay out afgemaakt.
Ik heb er enorm van genoten om deze Lay out te maken.
En dat knalt er geloof ik ook wel vanaf.
Geen opmerkingen: